Evogym R-80s hardloopband

 639,00

Deze R-80s inklapbare hardloopband is hét nieuwste model van EVOGYM. Geleverd met een hyper-modern design, Bluetooth speaker met spathelder geluid en een hogere snelheid. Wat je doel ook is, met de Evogym R-80s hardloopband bereik je dat doel!

Met een druk op de knop kun je de snelheid aanpassen van een lichte warming-up tot een zware sprint. De hardloopbard is inklapbaar en heeft die ingebouwde modes met in totaal 8 programma’s. Het gehele apparaat is te bedienen met het moderne dashboard of met de sneltoetsen op de handgrepen.

- 14.8 KM per uur
- Inklapbaar & makkelijk
- Afstand, Calorieën en Tijd
- Digitale snelheidsregelings-functie
- Schokdempers voor minder belasting
- Spatheldere Bluetooth speakers
- Lichaamsgewicht tot 120kg
- USB-ingang

De inklapbare hardloopband heeft een loopband van PVC die over meerdere lagen beschikt dan de eerdere R-50s versie. Bovendien heeft de hardloopband 6 veerkrachtige schokdempers, die de klappen van het lopen opvangen, waardoor de gewrichten in het lichaam beter ontlast worden.

De handige wieltjes, waardoor je hem soepel kunt verplaatsen en de vloer niet beschadigd. Ook inklappen gaat vlekkeloos en het apparaat is makkelijk in elkaar te zetten. Bespaar ruimte door de inklap-functie wanneer u niet traint.

Plaats je telefoon of tabled in de daarvoor bestemde houder en koppel deze vervolgens gemakkelijk aan de hardloopband met de geïntegreerde Bluetooth speaker. Plus, je kunt alle elektrische apparaten snel opladen met de USB-poort, indien de batterij van je telefoon of ipad bijna leeg is.

MEEGELEVERD:

– Handleiding
– Nu tijdelijk met gratis vloer bescherm mat
– Evogym R-80s inklapbare loopband
De machine wordt geleverd met alle benodigde gereedschappen en instructies.

De sensoren op beide handgrepen van de inklapbare hardloopband volgen jouw streefhartslag en zorgen daarmee voor optimale fitnessresultaten. De veiligheidsnoodstop-sleutel vind je in het midden van het dashboard. Makkelijk toegankelijk om eventuele ongelukken te voorkomen.

Bestel jouw opklapbare loopband vandaag en begin met sporten!

Vandaag besteld = morgen in huis!

Bedrijfsgegevens

Evogym is onderdeel van Agara Garagedeuren en Garagedeurkoning
Algemene voorwaarden
KvK: 70318085
BTW: NL858257890B01

Contactgegevens

Adres: Pompmolenlaan 41 c 3447 GK Woerden
Telefoon: +31641105024
Email: info@evogym.nl

Links

Agara Garagedeuren
Garagedeurkoning

Bel ons terug

Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu