Evogym R-50s hardloopband

 359,00

Deze inklapbare hardloopband is hét ideale fitness apparaat. Met een druk op de knop kun je de snelheid aanpassen van een lichte warming-up tot een heuse sprint. Wat je doel ook is, met de Evogym R-50s hardloopband bereik je dat doel!

De hardloopbard is inklapbaar en heeft die ingebouwde modes met in totaal 12 programma’s. Het gehele apparaat is te bedienen met het moderne dashboard. Ook beschikt de inklapbare loopband over een duidelijke en veilige noodstop-knop.

- 12.8 KM per uur
- Inklapbaar & makkelijk
- Afstand, Calorieën en Tijd
- Digitale snelheidsregelingsfunctie
- EKG-handgreep-polssensor
- Bluetooth speakers
- USB-ingang

De inklapbare hardloopband heeft handige wieltjes, waardoor je hem soepel kunt verplaatsen en de vloer niet beschadigd. Ook inklappen gaat vlekkeloos en het apparaat is makkelijk in elkaar te zetten. Bespaar ruimte door de inklap-functie wanneer u niet traint.

Plaats je telefoon of tabled in de daarvoor bestemde houder en koppel deze vervolgens gemakkelijk aan de hardloopband met de geïntegreerde Bluetooth speaker. Plus, je kunt alle elektrische apparaten snel opladen met de USB-poort, indien de batterij bijna leeg is.

De sensoren op beide handgrepen van de inklapbare hardloopband volgen jouw streefhartslag en zorgen daarmee voor optimale fitnessresultaten. De veiligheidsnoodstop-sleutel vind je in het midden van het dashboard. Makkelijk toegankelijk om eventuele ongelukken te voorkomen.

MEEGELEVERD:

– Handleiding
– Evogym R-50s inklapbare loopband
– Audio kabel

De machine wordt geleverd met alle benodigde gereedschappen en instructies.

Bestel jouw opklapbare loopband vandaag en begin met sporten!

Vandaag besteld = morgen in huis!

Bedrijfsgegevens

Evogym is onderdeel van Agara Garagedeuren en Garagedeurkoning
Algemene voorwaarden
KvK: 70318085
BTW: NL858257890B01

Contactgegevens

Adres: Pompmolenlaan 41 c 3447 GK Woerden
Telefoon: +31641105024
Email: info@evogym.nl

Links

Agara Garagedeuren
Garagedeurkoning

Bel ons terug

Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu